1. Portofoliu complet

Punem la dispoziţia specialiştilor un portofoliu complet de materiale pentru construcţii, finisaje şi amenajări (peste 30.000 repere), de la materiale grele (blocuri pentru zidărie, produse metalurgice, betoniere, etc.), sisteme pentru acoperişuri (hidroizolaţii, ţiglă ceramică de beton şi metalică, şindrilă bituminoasă, plăci ondulate, policarbonat, etc.), produse pentru amenajări interioare (vopsele, gleturi, adezivi, chituri, sisteme de gips carton, termoizolaţii, tavane casetate, parchet, lambriuri, uşi, etc.), instalaţii sanitare şi termice, echipamente electrice, corpuri de iluminat, până la materii prime pentru mobilier (pal, feronerie, blaturi de masă şi bucătărie, lemn stratificat, etc.).

Clientii nostri au la dispozitie stocuri permanente de materiale insotite de toate documentele de certificare si calitate.

2. Transport asigurat

Deţinem o flotă de transport impresionantă – peste 1.000 de camioane, din care multe specializate. Este practic cea mai mare flotă deţinută de o companie cu domeniu de activitate diferit de cel al transportului. Astfel, putem să livrăm orice comandă de stoc la orice şantier din ţară în următoarele 24 de ore de la lansare pentru distanţele de până în 100 de kilometri, respectiv 48 de ore pentru distanţe mai mari.

Clienţii noştri beneficiaza de livrare ritmica pe santier in functie de stadiul lucrarilor oriunde in Romania si afla în orice moment statusul comenzii lor prin monitorizarea online/gps a livrărilor.

3. Consultanta tehnica

Arabesque a format o echipa puternică de vânzari care este în mod constant pregătită din punct de vedere tehnic dar şi la curent cu cele mai moderne strategii de vânzare.

Astfel, specialiştii Arabesque sunt pregătiţi să ofere consultanţă tehnică pentru proiectele pe care clienţii le au în derulare, să asigure informaţii referitoare la calcularea consumurilor specifice, alegerea celor mai bune alternative constructive, cât şi în privinţa metodelor de utilizare şi aplicare a diverselor materiale astfel încât clienţii noştri să beneficieze de cele mai performante şi eficiente soluţii. Astfel, cu ajutorul unui singur contact, o persoană dedicată, se asigură controlul strict al costurilor investiţiei.

4. Prelucrarea si fasonarea carcaselor pentru structuri si fundatii

Pentru a ușura munca pe șantier și pentru a diminua costurile, oferim partenerilor nostri servicii complete de îndreptat, debitat și fasonat oțelul beton. Prelucrăm prin mijloace automate, în funcție de indicațiile proiectului, orice tip de oțel beton la standardele PC 52, BST 500 și OB 37, în multiple forme și dimensiuni cuprinse între Ø 6 mm – Ø 32 mm.

Fasonarea prin mijloace automate oferă multiple avantaje:
· Timp de execuție redus;
· Indepărtarea riscului de apariție a microfisurilor;
· Reducerea pierderilor de până la 100%;
· Reducerea costurilor cu forța de muncă;
· Garantarea calității și caracteristicilor înscrise în certificatul de producător;
· Cumpărarea doar a materialului rezultat prin prelucrare;

După prelucrare, produsele sunt etichetate in funcție de marcă și tipodimensiunile indicate în proiect. Specialiștii Arabesque pot pregăti marfa pentru livrare împreună cu o serie de produse conexe necesare punerii rapide în operă precum: distanțieri de montaj, sârmă de legat, plasă sudată sau alte materiale necesare lucrărilor.

Cele trei centre de prelucrare aflate la București, Brașov și Iași pot livra toată comanda sau eșalonat, conform etapelor de construcție, la orice șantier din țară, civil sau industrial.

5. Debitarea si cantuirea panourilor din lemn

Prin magazinele noastre Arabesque Wood asiguram taierea placilor din lemn pe dimensiunile dorite de clientii nostri, optimizarea taierii pentru minimizarea pierderilor, aplicarea cantului cu ajutorul masinilor specializate si transportul la adresa indicata. Serviciile (debitare si cantuire) se executa pentru urmatoarele produse: lemn stratificat, MDF melaminat, PFL, blaturi de masa si bucatarie, PAL hidrofugat si melaminat intr-o paleta foarte diversificata de decoruri, in limita posibilitatilor tehnice de prelucrare (lungime, grosime, etc).

Centrele de debitare si cantuire se afla in Baia Mare, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Craiova si pot livra toată comanda sau eșalonat conform stadiului lucrarilor, la orice proiect civil sau industrial din aria logistica a filialelor respective.

6. Mixare vopsele

Cum tendintele in finisarea locuintelor, spatiilor de birouri sau showroomurilor aduc dupa sine utilizarea unei palete cat mai diversificate de culori si texturi, Arabesque a plasat in toate centrele sale masini de nuantat cu paletare de sute de mii de nuante, atat pentru vopsele lavabile si emailuri cat si pentru vopsele texturate si tencuieli decorative cu diverse texturi. Dozarea pigmentilor este computerizata, iar omogenizarea se realizeaza in mixere specializate.