Skip to content Skip to navigation menu

Arabesque: cel mai mare depozit de materiale de constructii din Romania.

MAPELASTIC PART A+B (24KG+8KG)

Cod produs: 10707437
Mapelastic este un sistem alcatuit din doua componente A+B
Disponibil si in rate
Retur usor
Suport tehnic: 0374 012 345
 
 
Pentru comenzi online introdu maxim 30

×

Descriere Produs

Mapelastic este un sistem alcatuit din doua componente (mortar uscat + latex, componenta lichida): componenta A - amestec uscat pe baza de ciment, agregate selectionate cu granulatie fina, aditivi speciali si componenta B o solutie de polimeri sintetici in dispersie apoasa, dupa o formula conceputa in laboratoarele MAPEI.
Prin amestecarea celor doua componente, se obtine un amestec plastic, usor de aplicat in grosime de pana la 2 mm intr-o singura mana.
Stratul de Mapelastic, dupa punerea in opera si maturarea corespunzatoare, datorita continutului ridicat in rasini sintetice si a calitatii lor, are o excelenta stabilitate si elasticitate in orice conditii climaterice si este absolut impermeabil la apa cu presiune pozitiva de pana la 1,5 atm. Rezistent la CO2, SO2, cloruri si sulfati.
Are aderenta excelenta pe toate suprafetele din beton, tencuieli, placaje ceramice sau placi ornamentale din marmura cu conditia ca suportul sa fie curatat, compact si sanatos.
Ambalare: Kit de 32 kg compus din: sac de 24 kg Component A si bidon de 8 kg Component B
Temperatura de aplicare permisa: intre +5C si +35C

Specificatii tehnice

Termen de valabilitate:
12 luni
Ambalare:
32 kg
Temperatura de aplicare:
5° C - 35° C
© 2017 Arabesque SRL - Toate drepturile rezervate.

Arabesque.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Afla mai multe detalii aici      Inchide