Despre noi

Arabesque, cel mai mare depozit de materiale de contructii din Romania!


Pentru comenzi online mai mari de 500 RON (TVA inclus) livrarea este GRATUITA.
Livram in peste 900 de orase si localitati cu flota proprie de peste 500 de masini si camioane.

Infiintata in anul 1994, cu obiect de activitate comertul cu materiale de constructii, Arabesque s-a dezvoltat continuu, intr-un ritm foarte rapid, ajungand astazi cel mai mare distribuitor de materiale de constructii si finisaje, cu un portofoliu complet de produse si servicii, cu operatiuni atat in plan intern, cat si extern.

Arabesque pune la dispozitia specialistilor un portofoliu complet de materiale pentru constructii, finisaje si amenajari (peste 30,000 repere), de la materiale grele (blocuri pentru zidarie, produse metalurgice, betoniere, etc.), sisteme pentru acoperisuri (hidroizolatii, tigla ceramica de beton si metalica, sindrila bituminoasa, placi ondulate, policarbonat, etc), produse pentru amenajari interioare (vopsele, gleturi, adezivi, chituri, sisteme de gips carton, termoizolatii, tavane casetate, parchet, lambriuri, usi, etc.), instalatii sanitare si termice, echipamente electrice, corpuri de iluminat, pana la materii prime pentru mobilier (pal, feronerie, blaturi de masa si bucatarie, lemn stratificat, etc.).

Serviciile asigurate cuprind consiliere tehnica de specialitate, fasonare si debitarea otelului beton, colorare a vopselelor si tencuielilor decorative, decupare panouri pal si cantuire, transport .

Forta logistica a companiei este confirmata de parcul logistic ce cuprinde un numar impresionant de camioane specializate care asigura maxim de operativitate la descarcare, transport si livrari in 24 ore de la data comenzii, oriunde in Romania.

In Romania, centrele comerciale Arabesque sunt la: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Constanta, Iasi, Craiova, Ploiesti, Pitesti, Galati, Piatra Neamt, Bacau, Focsani, Tg. Mures, Oradea si Baia Mare.

Furnizorii ARABESQUE sunt companii romanesti de marca, dar si parteneri internationali de prestigiu din Germania, Franta, Italia, Marea Britanie, Olanda, Austria, Spania, Suedia, Cehia, Polonia, Slovacia, Elvetia, etc.

Compania detine un portofoliu de peste 10 000 de clienti, din mai multe domenii de activitate, cei mai multi dintre acestia activand in domeniul constructiilor.

MISIUNEA NOASTRA

Sa fim un partener important pentru constructorii din Romania asigurandu-le o gama completa de materiale de constructii si finisaje, livrate in cel mai scurt timp posibil, in orice punct din Romania , insotite de consultanta tehnica de specialitate.

VALORI

Dinamism
Mediul constructiilor din Romania este foarte dinamic, uneori imprevizibil, in continua expansiune si foarte solicitant. Arabesque a crescut puternic tocmai datorita dinamismului, adaptabilitatii rapide si flexibilitatii sale.

Profesionalism
Fara o echipa bine pregatita, cu cunostinte tehnice temeinice si foarte comunicativa, fara respectarea unei ferme conduite, atat interna, cat si in relatia cu partenerii, succesul nu ar fi putut fi obtinut intr-o piata foarte competitiva.

Orientare catre client
Ne preocupam de nevoile clientilor ca si cand ar fi propriile nevoi. Prin conectarea permanenta cu solicitarile clientilor, portofoliul complet, livrarile la santier, transport, consultanta si serviciile de calitate venim in intampinarea asteptarilor clientilor nostri.

Responsabilitate
Ne asumam responsabilitatea de a indeplini angajamentele facute clientilor nostri, intelegand clar urgenta si seriozitatea activitatilor lor.

Pe plan extern, Arabesque si-a facut simtita prezenta inca din 2005, cu un prim centru in Chisinau, Republica Moldova.

A urmat in scurt timp Ucraina, avand actualmente o retea alcatuita din 20 de filiale in principalele orase din Ucraina, ce opereaza sub numele Budmax. In luna septembrie 2007, compania a inaugurat o filiala la Sofia, in Bulgaria, iar la sfarsitul aceluiasi an a deschis si in Serbia un centru comercial.

Site-ul www.arabesque.ro este proprietatea exclusiva a S.C. ARABESQUE S.R.L., cu sediul in Galati, str. Timisului, nr. 1, avand ca date de identificare la RC J17/666/1994, si CUI RO5340801, capital social 14,005,000 lei.

 

Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de Operatorul de Date Personale cu numarul 19058. Conform legii nr. 677/2001, operatorul asigura dreptul de informare, de acces si de interventie asupra datelor, precum si de opozitie asupra prelucrarii acestora. Aveti dreptul sa solicitati gratuit, o data pe an, informarea, actualizarea, stergerea sau neprelucrarea datelor dumneavoastra personale printr-o cerere scrisa, semnata si datata, trimisa la adresa de e-mail marketing@arabesque.ro sau la adresa S.C. ARABESQUE S.R.L., Galati, Str. Timisului nr. 1, cod postal 800324. Operatorul se obliga sa raspunda solicitarii dumneavoastra in maxim 15 zile de la data primirii cererii.


Angajamentul ARABESQUE privind lemnul si produsele din lemn