Untitled Page

Arabesque, cel mai mare depozit de materiale de contructii din Romania!


Pentru comenzi online mai mari de 500 RON (TVA inclus) livrarea este GRATUITA.
Livram in peste 900 de orase si localitati cu flota proprie de peste 500 de masini si camioane.

Colorarea vopselelor
Oferta Arabesque cuprinde o gama completa de materiale pentru constructii si finisaje.

Noile tendinte in finisarea locuintelor, birourilor sau showroomurilor aduc dupa sine utilizarea unei palete cat mai diversificate de culori si texturi. Prin urmare, Arabesque a plasat in toate centrele sale masini de nuantat cu paletare de sute de culori, atat pentru vopsele lavabile si emailuri, dar si pentru vopsele texturate si tencuieli decorative cu diverse texturi si granulatii. Dozarea pigmentilor este computerizata, iar omogenizarea se realizeaza in mixere speciale. Astfel, in max. 5 min, se poate obtine o culoare perfect omogena, identica cu cea aleasa din paletar.

Insa nuantele redate de monitorul calculatorului nu sunt intotdeauna identice cu realitatea, functie de calibrarea monitorului tau. Pentru a obtine o culoare intocmai cu cea dorita de tine, te invitam sa ne contactezi pentru a vedea tu insuti paletarul de culori inainte de a comanda un produs colorat.

Deoarece acest serviciu presupune consultarea unui specialist al firmei te rugam sa ne transmiti numele si numarul de telefon la care poti fi contactat. In cel mai scurt timp vei fi sunat de consilierul nostru.

Nume:
Prenume:
Telefon: *
 
Email:
Motiv:
Judet:*