Arabesque.ro - Adeziv si masa de spaclu pentru termosistem Termofix 25 kg

Arabesque, cel mai mare depozit de materiale de contructii din Romania!


Pentru comenzi online mai mari de 500 RON (TVA inclus) livrarea este GRATUITA.
Livram in peste 900 de orase si localitati cu flota proprie de peste 500 de masini si camioane.


Detalii produs

Compara
 • Adeziv si masa de spaclu pentru termosistem Termofix 25 kg

  Adeziv si masa de spaclu pentru termosistem Termofix 25 kg


  Cod produs: 10703154
  Detaliile despre pret si stoc sunt afisate pentru judetul:
  loading


  Cantitate / SAC:    • Caracteristici:
  • Mortar adeziv pentru placari termoizolante Termofix este un mortar adeziv si masa de spaclu, alb sau gri, cu aderenta si elasticitate ridicata pe baza de lianti hidraulici speciali, agregate selectionate cu granulatie pana la 0,8 mm si aditivi. Elasticitatea ridicata si capacitatea adeziva recomanda produsul pentru punerea un opera si spacluirea placilor termoizolante din polistiren, pluta, lemn mineralizat, vata minerala, silicat de calciu, etc.
   Ambalare: Saci de 25 kg.
   Domeniul de utilizare: special pentru lipirea placilor termoizolante (polistiren, vata minerala, pluta, lemn mineralizat, silicat de calciu, etc.) si pentru spacluirea ulterioara a acestora si armare prin inglobarea unei plase din fibra de sticla.
   TERMOFIX poate fi ulterior finisata cu finisaje minerale, silicatice, siloxanice, in pasta sau pulbere, gleturi, vopsele, etc.
   Amestecul TERMOFIX se prepara prin amestecarea cu apa in raport de 6-6,5 litri / sac. Amestecul poate fi facut manual, cu amestecator la viteza redusa de rotatie sau cu masina de tencuit. Evitati timp de amestecare mai mari de 3 minute.
   Aplicare: se aplica intre placa si suport intr-o cantitate care sa garanteze o buna lipire si stabilitate sistemului (3 - 5 kg/m2). Se recomanda aplicarea adezivului pe intreaga suprafata a placii sau in apropierea perimetrului exterior al acesteia si in 4 - 5 puncte interioare acestuia. Masa de spaclu: Aplicati primul strat de TERMOFIX, intindeti plasa de fibra de sticla, dupa care se aplica un alt strat de TERMOFIX pentru a realiza o suprafata cat mai omogena in vederea realizarii finisajului.
   Nu aplicati TERMOFIX pe suporturi impregnate cu apa sau unde aceasta poate veni in contact cu materialul in prima saptamana de la aplicare.
   Protectie de ger: nu aplicati TERMOFIX la temperaturi mai mici de 5°C si protejati produsul de ger in primele 48/72 de ore de la aplicare; nu se recomanda utilizarea aditivilor antiinghet care pot prejudicia lucrabilitatea mortarului. ajutorul unui amorsaj sau inlaturati partea afectata.
   Conservare: 12 luni (in ambalajul original integru si in loc acoperit si uscat).
   Detalii tehnice:
   - Granulatia de la 0 la 0,8 mm;
   - Apa in amestec 0,25 l/kg (6-6,5l/sac);
   - Densitate aparenta 1600 kg/m3 Consum 3-5 kg/m3 (pentru lipire); - 2-3 kg/m3 (pentru spacluire);
   - Aderenta la beton > 0,6 N/mm2;
   - Rezistenta la tractiune > rezistenta la tractiune a placilor normale de polistiren, pluta, vata minerala;
   - Modul elastic (E) cca 5000 N/mm2 Timp de lucrabilitate 60 minute dupa preparare pH > 10,5;
   - Clasa de reactie la foc A1.

*Pretul contine TVA.